Top 40 legújabb link > Fidesz - wyw.hu

fidesz.wyw.hu

Gyöngyös országgyűlési képviselője

Horváth László - a jobb oldal országgyűlési képviselője és kormánymegbízott vagyok Pétervására, Gyöngyös, Verpelét, Bélapátfalva térségében. Politikai pályafutásom során szerzett tapasztalataim hozzásegíthetnek ahhoz, hogy a hátrányos helyzetű választókerületben élő emberek segítségére tudjak lenni. Abban szeretném őket támogatni, hogy végre sikeresnek érezzék magukat, mert véleményem szerint az itt élők sikere az ország sikere is.

horvathlaszlo.hu
Fidesz-Blog

Nálunk megtalálod a legjobb, Fidesszel kapcsolatos blogokat és cikkeket egy helyre gyűjtve! Képek, hírek, videók a legfrissebb hírekkel a legmegbízhatóbb forrásokból. A blogfeed segítségével többféle szempontból is körbejárhatod a Fidesszel kapcsolatos témákat. A tartalom naponta sokszor megújul, velük nem maradsz le semmiről!

blogfeed.hu
Font Sándor

Font Sándor képviselő hivatalos oldala. Bejegyzések, vidéki Magyarország.

fontsandor.fidesz.hu
Semjén Zsolt hivatalos honlapja

Semjén Zsolt sokoldalú személyiség. Teológus, szociológus, politikus, képviselő, címzetes egyetemi docens és az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke.

semjenzsolt.hu
Orbán Viktor 7 titka

A könyv arról szól, hogy mi a titka a jobboldali vezér megdöbbentő pályafutásának. Célja nem az, hogy megmutassa a gyarló, esendő, hibázó Orbánt, hanem az, hogy megkeresse azokat a vonásait, amelyek rendkívüli életpályáját, megdöbbentő sikereit biztosítják.

www.konyv-konyvek.hu
Vas megye

Vas megye katalógus, Vas megyei cégek, egészségügy, étterem, vendéglátás, programok, rendezvények, szállás, sport, kultúra. Iskolák, oktatás, tanfolyamok. Gyógy, welnessturizmus, boltok, kereskedelem.

vasmegye.wyw.hu
Veszprém megye

Veszprém megye katalógus. Cégek, vállalkozások, veszprém megyei látnivalók. Hotel, szálloda, kórház, iroda, közlekedés, ingatlan, ingatlanközvetítés, települések, megyeszékhely.

veszpremmegye.wyw.hu
Fejér megye

Fejér megye katalógus, Velencei tó, állás, boltok, kereskedelem, klubok, egyesületek, horgásztó, éttermek, kávéházak. Fejér megye nevezetességei, térképe, programok, múzeumok, ingatlan, Vértes hegység

fejermegye.wyw.hu
Pest megye

Pest megye katalógus. Pest megyei információk. - pestmegye.wyw.hu

pestmegye.wyw.hu
Magyarország

Magyarország - Magyar városok, látnivalók, falvak, települések, néprajz, népszokások, térkép, időjárás. Magyar nyelv, Magyarország megyéi, hegységek, megyeszékhelyek, közlekedés, Budapest.

magyarorszag.wyw.hu
Budapest

Budapest katalógus. Budapest történelme, térképek, bálok, diszkók, kórházak, mozik. Budapesti szállodák, webkamerák, művelődési házak, színházak.

budapest.wyw.hu
Borsod-Abaúj-Zemplén megye

WYW Borsod-Abaúj Zemplén megye katalógus. - borsod-abauj-zemplen.wyw.hu

borsod-abauj-zemplen.wyw.hu
A Fidesz alapító nyilatkozata, 1988

A FIDESZ működését meghatározó politikai alapelvek.

www.fidesz.hu
Mosonmagyaróvár

Itt egyenlőre rövid bemutatását eszközőljük (még...) piciny csoportunknak.

fidelitas.gportal.hu
Debrecen

Délután háromkor a Baltazár Dezső téren kezdődött a Fidesz családi nappal egybekötött kampánynyitó rendezvénye.

fidelitas.szigete.hu
Fidesz Újpest

Az Újpestért Egyesület és a Fidesz Újpesti Szervezete megállapodott abban, hogy városrészünk jövője és fejlődése érdekében együtt indulnak a 2010. évi önkormányzati választásokon.

ujpestifidesz.hu
Dr. Páva Zsolt Fidesz polgármester

A testmozgás az, ami a legjobb ellenszere a stressznek – vallja a Fidesz polgármesterjelöltje, aki ha teheti, minden szombaton délelőtt a pécsi Mecsek-oldalban, a Mandulás erdei tornapályáján futja köreit. Páva Zsolt jogász családban született Pécsett, hobbija a történelem és az aktív életmód.

www.pavazsolt.hu
Múlt-kor magazin

Múlt-kor magazin hivatalos internetes száma. Történelmi portál.

www.mult-kor.hu
A Magyar Köztársaság kormánya

A Magyar Köztársaság kormányának hivatalos honlapja.

www.kim.gov.hu
Munkástanács

1990-ben a munkástulajdont és munkás-önigazgatást hirdetve az 56-os forradalom munkástörekvéseinek szellemi örököseként jött létre a Munkástanácsok Országos Szövetsége.

www.munkastanacsok.hu
Liga szakszervezet

Független Szakszervezetek Demokratikus Ligájának weboldala.

www.liganet.hu
Konföderációk

A szakszervezet a munkaügyi kapcsolatok szakirodalmában ma is a legelfogadottabb értelmezés szerint: a bérmunkások olyan állandó egyesülése, amelynek célja munkakörülményeik megőrzése, azok javítása.

www.konfoderaciok.hu
Magyar Szent Korona-tan

Magyar Szent Korona-tan, Szentkorona-eszme: a →Magyar Szent Koronáról alkotott jogelmélete. - A →korona mint jelkép az uralkodó kiemelése és azonosítása mellett jelképezte a koronázókat is, azt a kört, mely az uralkodó hatalmát adta, fenntartotta.

lexikon.katolikus.hu
Mária országa
http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&tipus=tortenelem&kod=222& ...

Ősi, mondáinkban is tükröződő felfogásunk szerint a magyarság, mint nép, mint közösség hivatását Isten szabta meg, jelölte ki.

www.mariaorszaga.hu
A Szentkorona-tan lényege

Bevezetőként rögzíteni kell, hogy a Szentkorona-tan nem a Szent Koronára vonatkozó különböző jellegű információk összessége, hanem Magyarország ősi íratlan történelmi alkotmánya. Lényege megmaradása mellett a történelem folyamán a nemzet akaratából a társadalmi-gazdasági fejlődésnek megfelelően formálódott.

www.szittya.com
Szent Korona-tan

A Szent Korona-tan hívei szerint a felbomló törzsi szervezet, és a megyerendszer bevezetése szükségessé tette, hogy a Kárpát-medence szabad népeinek I. István jogi biztosítékot adjon kiváltságaik, jogaik megőrzésére és a király leválthatóságára - noha erre vonatkozó, István korából származó írásos bizonyíték nem áll rendelkezésre. A tan hívei szerint e gondolat jegyében Szent István király a Szent Koronát a mindenkori király fölé emelte

Fideszes képviselők levele

Az interpellációnk után azt ígérte, írásban is tájékoztatni fog minket az MVM milliárdos veszteségeihez fűződő szerepével kapcsolatban.

www.fidesz.hu
Pogácsás Tibor

Pogácsás Tibor Fidesz képviselő hivatalos honlapja.

pogacsas.freeweb.hu
Trianon a Magyar költészetben

rianon, a magyar történelem legnagyobb tragédiája, természetesen az írókat és költőket is arra ihlette, hogy szót emeljenek Magyarországért, a magyarságért.

www.trianon.hu
Trianon Emlékmű

1920 június 4-én a versailles-i Trianon kastélyban írták alá a Magyarország számára kedvezőtlen diktátumot.

www.trianon-emlekmu.hu
Gyászkeretes béke

„Trianon – azaz az első világháborút Magyarország számára hivatalosan is lezáró békeszerződés 1920. június 4-i, a versailles-i Trianon-kastélybeli aláírása – egyike a legmeghatározóbb eseményeknek a magyar állam és nemzet történetében.

www.trianon.norma.hu
Trianoni békeszerződés

A trianoni békeszerződést gyakran trianoni békediktátumnak is nevezték és nevezik – még aláírói és törvénybe iktatói is –, azt jelezve ezzel, hogy a szerződésben foglaltakat a győztesek által a vesztesek számára diktált kényszer szülte.

Győr

Fidesz győri szervezetének hivatalos honlapja. Képviselők,információk.

www.fideszgyor.hu
Rogán Antal

A legutóbbi országgyűlési választásokon a Fidesz országos kampányát vezettem, 2006 óta Belváros polgármestereként dolgozom.

www.roganantal.hu
Tarlós István

A 2010-es országgyűlési választáson a Fidesz-KDNP budapesti területi listájáról nyert mandátumot, az október 3-ai önkormányzati választáson pedig a Fidesz és a KDNP jelöltjeként Budapest főpolgármesterévé választották.

Kósa Lajos polgármester

Az 1998. októberi 18-i önkormányzati választásokon Debrecen megyei jogú város polgármestere lett. 2001 tavaszán elnyerte Az év polgármestere kitüntető címet. 2002. október 20-án másodszor, majd 2006 októberében harmadszor is a város első emberének választották a debreceniek.

portal.debrecen.hu
Dr. Kriza Ákos
http://www.boon.hu/hirek/IM%3Aboon%3Anews_special-borsod/cikk/az-em-vendege- ...

Dr. Kriza Ákos Miskolc város új Fideszes polgármestere.

www.boon.hu
Borkai Zsolt

Borkai Zsolt Győr Megyei Jogú Város polgármestere, a Győr-Moson-Sopron megyei hármas választókerület fideszes országgyűlési képviselője.

www.borkaizsolt.hu
Budafok-Tétény

Elkészült az a kiadvány, mely kerületünk legfontosabb, legmarkánsabb fejlesztéseit mutatja be.

www.fideszbp22.hu
Fidelitas XVII. kerüle

A XVII. kerületet - ha valaki egyáltalán azonosítani tudja -, akkor csak úgy emlegeti, hogy a "Rákosok". A Rákos-patak két oldalán húzódó nagy kiterjedésű területet mindig is Rákos-vidéknek nevezték, és ez tükröződik abban is, hogy városrészei három kivételével mind a Rákos előnevet viselik.

fidelitas17.fw.hu