Jobboldali pártok, jobbik > Fidesz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Jobboldali pártok, jobbik > 3 weboldal. Kategória leírása: A jobboldalt általában a fennálló politikai, társadalmi, erkölcsi rendhez való ragaszkodás és csak a lassú, szerves változások támogatása jellemzi.

Jobboldal

A jobboldal azon politikai eszmék, ideológiák csoportja melyek a politikai spektrum jobb oldalán helyezkednek el. A jobboldal meghatározása történelmileg és országonként is változó.

hu.wikipedia.org
mkdsz.hu

A Magyar-Hon-Lap 1999 óta csekély kivétellel naponta frissülő internetes újság, amely a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség gondolatvilágát közvetíti tagságának és minden érdeklődőnek.

www.mkdsz.hu
Az országot a mérsékelt jobboldal vitte előre

Boross Péter szerint a magyar társadalomnak nagy tekintélyű, az országnak utat mutató elitre van szüksége, mert e tekintetben jelenleg nem áll túl jól az ország; a volt miniszterelnök csütörtökön, egy budapesti konferencián úgy vélekedett, hogy e téren rosszabb a helyzet, mint közvetlenül a rendszerváltás után.

www.stop.hu

Aktív linkek: 203 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 3620