Vidéki Fidelitas szervezetek > Fidesz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vidéki Fidelitas szervezetek > 9 weboldal. Kategória leírása: A Fidelitas jelentősebb vidéki szervezetei.

Pécsi Fidelitas

A pécsi Fidelitas csoport 1998 őszén alakult, az első vidéki csoportok egyikeként. A csoport megalapítása Koszorús Lászlóhoz (alapító elnök) és tágabb baráti köréhez fűzhető.

pecs.fidelitas.hu
Győri Fidelitas

A Fidesz - Magyar Polgári Párt ifjúsági társszervezeteként, egy új nemzedék képviseletében alakult meg a Fidelitas 1996-ban. A markánsan jobbközép irányultságú nemzedéki tömörülést már a rendszerváltás után eszmélõ nemzeti szabadelvû, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású diákok hozták létre.

gyor.fidelitas.hu
Fidelitas Kaposvár

A múlt héten újabb Fidelitas csoportok alakultak Kaposvár környékén, a Somogy megyei 2. számú választókerületben.

kaposvar.fidelitas.hu
Mosonmagyaróvár

Itt egyenlőre rövid bemutatását eszközőljük (még...) piciny csoportunknak.

fidelitas.gportal.hu
Miskolc - Fidelitas

A miskolci Fidelitas idén ismételten megrendezte a Kékedi nyári táborát június 30 és július 5 között.

miskolc.fidelitas.hu
Debrecen

Délután háromkor a Baltazár Dezső téren kezdődött a Fidesz családi nappal egybekötött kampánynyitó rendezvénye.

fidelitas.szigete.hu
Fidelitas Kiskőrös

Fidelitas kiskőrösi csoportja 2001 nyarán alakult 18 fővel. Az alakuló ülésen részt vett Gyürk András, a Fidelitas akkori elnöke és dr. Bagó Zoltán, alelnök, illetve a helyi FIDESZ vezetősége is. A csoport elnökének Takács Ildikót választotta, míg Krecs Anna, Haraszti Éva, Aszódi Péter alelnökök lettek.

kiskoros.fidelitas.hu
Kiskőrös

Fidelitas kiskőrösi csoportja 2001 nyarán alakult 18 fővel. Az alakuló ülésen részt vett Gyürk András, a Fidelitas akkori elnöke és dr. Bagó Zoltán, alelnök, illetve a helyi FIDESZ akkori vezetősége is. A csoport első elnökének Takács Ildikót választotta, míg Krecs Anna, Haraszti Éva, és Aszódi Péter az első formáció alelnökei lettek.

kiskoros.fidelitas.hu
Fidelitas Kispest

A Fidelitas szervezeti struktúrája nagyban hasonlít a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség kabinetrendszerének felépítéséhez. A következő sorokban bemutatjuk a kabineteket és vezetőiket.

fidelitas.hu